Snabbt ljustest i källaren

Gjorde ett litet fultest nere i källaren mellan den diodlampa jag har haft (och som är riktigt bra för att vara en vanlig diodlampa) och min nya lampa som kom igår från Hong Kong efter bara tre dagar.

Skillnaden är ju hyfsat stor och även fast det kanske inte är några 900 lumen som dom skyltar med så känns det ändå som mycket pang för pengarna då allting inkl batterier för fyra timmar samt laddare kostade 535:- vilket är snorbilligt i jämförelse med exempelvis en Dinotte 600. Tycker jag att det fortfarande är för dåligt ljus är det ju bara att köpa lite fler batterier och en lampa till.

Den är ju klumpgare än en Dinotte men för den skillnaden i kronor kan jag ta det och skulle jag få för mig att påbörja en ny karriär som nattcyklare får jag väl överväga en dyrare lampa då. Denna duger tills vidare för min urbana kvällspendling samt som styrlampa i Hellas på tisdagsturerna.

I morgon tänkte jag köra första livetestet då jag tänkte cykla Hammarby – Barkarby efter mörkrets infall.

Annonser

3 svar till “Snabbt ljustest i källaren”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s