En stor dag

Skulle ta en snabbfika och läsa DN på fiket innan jag skulle trampa till jobbet och fick se dessa vackra skapelser. Längtan att få genomborra en med tänderna var stor men löftet till mig själv om bättre flås och mindre fläsk gjorde att jag väntar tills på lördag då Andreas och jag ska ut i skogarna och trampa runt lite. Blir en bra avslutning på fiket på lördag. Måste se till att dom lägger undan ett par stycken.

Kapade nästan 15 minuter på pendlingen idag. Färre cyklar och tyngre växlar gjorde susen så jag halkade in på jobbparkeringen efter 43 minuter vilket känns helt ok med tanke på mitt urusla flås, eller så kanske jag inte har tappat så mycket som jag trodde.

Körde med vinterskor i morse, vilken skillnad mot sommarpjuck, värmesulor och skoöverdrag. Ett neoprenöverdrag och en ullsula på det där så kan jag nog strunta i värmesulorna helt på pendlingen.

Nåväl, än så länge är 2009 ett riktigt bra cykelår och bättre ska det bli hade jag tänkt.

2 svar till “En stor dag”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s