Mailet jag har väntat på

Dear Johan Andersson:

Congratulations, you have successfully recertified as a Cisco Certified Internetwork Expert!

99% av er få som läser bloggen fattar väl inte (och bryr er inte heller) vad detta betyder men för mig är det en viktig certifiering plus att det underlättar den dagen jag eventuellt söker nytt jobb. Det finns ju bara 94 stycken i Sverige.

Mailet kom ju inte som någon överraskning men då det ibland strular med alla olika id’n och nummer och gud vet vad så vet man aldrig om jänkarna får till det.

Nu till lite mer intressanta saker: Idag körde jag den femte stigturen sen jag kom igång med att cykla efter olyckan. Maria hade utlyst en tur och hon far iväg genom skogen som en galning. Riktigt skönt att tvingas hålla upp tempot nu när man inte är i form, hur ska jag annars kunna komma tillbaks? Stigarna i Hellas är helt fantastiska nu så om ni inte har varit ute på länge i de skogarna rekommenderar jag er att hänga på en tur så fort ni bara kan. Snart är plusgraderna här.

Annonser

5 svar till “Mailet jag har väntat på”

  1. Riktigt grymt! Jobbar själv i en annan del av branchen där certifieringar är superviktigt så jag förstår precis! Grattis!Å grattis till stigturerna, jag har min årspremiär kvar… 🙂

    Gilla

  2. Grattis till certifieringen. Själv var jag en gång i tiden en ”Salomon Certified Expert”, vilket egentligen bara innebar att man kunde montera skidbindningar och karva om illasittande slalompjuck…./N

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s