Dags att logga av några veckor nu

Ja, inte här förstås men på ett visst cykelforum som varje höst fylls med blajtrådar och nu känns det som att det har nått någon topp.

Eller så är jag bara allmänt negativ, trött och förbannad för att jag är tvungen att jobba till typ 23.00 varenda jäkla dag.

Tvungen och tvungen förresten… Ingen som tvingar mig förutom min egna lojalitet mot företaget och kunderna. Nu var jag negativ igen, det finns ju för tusan folk som inte ens har jobb.

Eller så loggar jag på snart igen och klagar i det tysta som vi svenskar gör så bra.

Usch vad jag gnäller..

Lägger in en taskig bild på min nya hoj istället. Ska blogga lite om den och hela historien bakom den och alla minor jag gick på. Ska bara ta en bättre bild på den med fettohjulet på bak.

5 svar till “Dags att logga av några veckor nu”

  1. Tackar… Det är 29×2.2 vilket är på gränsen för stort (men det ser ballt ut på bild).Ramen är testad med Racing Ralph 29×2.25 fram och Hutchinson Python 29×2.0 bak.Ska ta en bild med mitt Kendadäck på bak men då får jag nog pumpa upp det efter att det sitter fast i ramen. :o)Att köra RR/Python känns helt ok då jag ändå inte kommer gröta på över hala rötter i Hellas. Åker jag ut där blir det torra dagar.Har länkat till din blog nu förresten.

    Gilla

  2. Håller med, senaste månaden har jag varit på Det Där Forumet mycket mindre än förr, och skrivit klart mindre. Häckar på ett annat forum mer, där stämningen är mycket trevligare. Och så finns det många tjejer där.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s