Blairwitch run

Vilken skillnad…. Jag var ute ikväll och lunkade lite runt Sicklaskiftet i totalt beckmörker. Tur att jag införskaffade den högkvalitativa Vartalampan från Clas Ohlsson i helgen.
Efter att ha fått lite tips valde jag att köra ”gå en minut”, ”lunka två minuter” tempot och det gick faktiskt mycket bättre än för två dagar sedan. 20 minuter är ganska lagom till en början men jag vill ju inte köra ihjäl mig från start, mycket bättre att slowstarta lite så kanske det inte blir lika trist.

Även fast det inte blev så lång sträcka (antar jag) kändes det bra. Jag har fått för mig att det är viktigare med x antal minuter än x antal km när man är ute.

I övermorgon är det dags igen….

Däremot måste jag erkänna att det var lite spöklik stämning, speciellt när jag gick i en minut. Det blåa skenet från diodlampan på skallen tillsammans med röken från munnen gjorde det lite sådär lagom ruskigt. Sen att jag såg en lykta ute på ängen vid Drottning Kristinas lusthus gjorde det lite mer mysruskigt.
Vem vet, kanske var det något väsen från förr som var ute och irrade omkring?

2 svar till “Blairwitch run”

  1. All träningsmängd mäts i tid, sträckan är aldrig relevant eftersom den kan påverkas av så många olika variabler… SNart kan du gå fort och sedan jogga lugnt. Sen kan du höra av dig om du vill ha träningssällskap 🙂 T

    Gilla

  2. Ja jävlar vad man kan bli nojig ibland på kvällarna bär man cyklar eller springer på obelysta stigar i pannlampans sken.Skogen sluter sig bakom ens rygg, och helt plötsligt ser man dom röda prickarna lysa överallt från skogens odjur ( rådjur )/N

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s