Måleri på två fronter

I brist på cykeldelar (även fast jag var hos Viktor idag och hämtade min jumpstop) så tog jag idag tillfället i akt att kasta mig över min Peregrine för att äntligen ta tag i den ena dropouten som var lite trång. Med två filar, 30 minuter och lite bättringsfärg senare åkte så baknavet in i dropouten enligt mina önskemål. Känns inte helt optimalt att behöva bända isär baktriangeln varje gång man ska ta bort bakhjulet så det var skönt att få det gjort.

Kvällen tillbringades i konstens tecken då Atle fick för sig att måla lite, både på papper och på parketten. Då detta var hans första målning hemma bestämde vi oss för att föreviga den både på video och på bilder. Festligt hur man ska fota allt när det kommer till den första ungen. Jag som är minstingen finns kanske på 20 bilder (grov överdrift) från min barndom.

Resultatet blev strålande, även fast både Mamma och Pappa inte kunde hålla fingrarna borta. Det här med vattenfärg är ju bra mycket roligare än jag kom ihåg.

I morgon hoppas jag kunna hämta ut paketet från Parker. Leveransen till Sverige gick fort som tusan men vis av erfarenheten kan det ju ta en vecka innan det tar sig de sista kilometrarna till Hammarby Sjöstad. Lite festligt faktiskt hur oerhört ineffektivt det kan vara inom landet och även inom Stockholm. Det är ju inte så att man behöver tulla eller betala moms när man köper saker inom EU så varför det ibland tar en dag från utlandet och sen sju dagar inom Stockholm fattar jag inte. Som ”tur” är har jag ju ingen direkt brådska med tanke på armen. På tal om armen är jag ganska säker på att jag inom en månad sitter på cykeln igen när det kommer till att åka till/från jobbet. Alltid något då det antagligen kommer ta ett par extra månader innan jag cyklar stig igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s