Det går fort i pingis

Fick idag reda på att det vevparti jag skulle få istället för det Rouleur som var för smalt inte fanns kvar hos Pedalogerna. Det kanske kommer fram någon gång men Miche drog iväg en beställning på ett par Avid BB7 Road istället. Blir det pengar över finns det alltid saker att lägga dessa på.

Sen blev det inget av med den beställning jag trodde gjordes igår, vilket var bra för jag hittade typ samma saker på ett annat ställe på det fantastiska nätet till lite bättre priser plus att jag kunde lägga till ett par Campagnoloreglage för niodelat.

Så nu har jag fått kassett, framväxel, bakväxel och växel/bromsreglage för 150:- mer än jag skulle ha fått betala för den American Classickassett det var meningen jag skulle använda på den tiden när jag trodde att jag skulle kunna köra tiodelat på cykeln. Visserligen håller alla saker lägre kvalitet/högre vikt än det jag från början hade tänkt men med tanke på hur min Altusväxel som sitter på min Kona Dew funkar efter tre vintrar är jag inte orolig. Tiagra kommer det att bli över lag. Svårt att hitta finare komponenter för niodelat nu, i alla fall om man inte orkar tokleta.

Men jag har fortfarande inget vevparti…. Om Pedalogerna hittar det svarta Firexparti jag hade tänkt mig får dom lägga undan det. Har kollat lite på nya Truvativ men dom vevarna är ju som inkletade med något fånigt ”noir” märke. Dom har visserligen ett Firex AM-parti men det känns ju lite overkill plus att jag skulle behöva byta klingorna mot större.
Nya Shimano SLX känns ganska fina annars. den som lever (och läser här) får se vad det blir. Billigt kommer det i alla fall bli, om man jämför med vad jag hade tänkt från början och det är ju helt ok. Kan jag lägga pengarna på min framtida racer i finstål istället.

2 svar till “Det går fort i pingis”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s