Peregrine i sin första skepnad

Fortfarande väldigt skalad men man kan ju i alla fall skönja en cykel på formerna. Eftersom det mesta av mitt första tänk har fallit bort tänker jag inte ens skriva vad som kommer sitta på den. Men att det blir tiodelat Campagnolo är i alla fall 100% säkert.
Det jag skulle vilja ändra men jag vet inte om det kommer gå, är vinkeln på styrstammen. Att det är snyggare med den nedåtvinklad är det ju inget snack om, men då min rygg är lite halvtaskig så får den nog sitta såhär tills vidare.
Efter att jag vände på stammen på min Paké försvann alla stickningar i händerna så jag ska nog inte ha för mycket dropp mellan sadel och styre.
Det vore ju skoj om jag fick ihop den innan vintern kommer så några grusvägar kan erövras. Men det återstår att se. Jag vet ju inte ens hur lång tid det tar innan jag kan hoppa upp på en hoj igen. Vojne vojne…

4 svar till “Peregrine i sin första skepnad”

  1. Ser spännande ut. Hur funkar det med campa 10-del reglage och så med de skivbromsar som du ser ut att ha? Problem?Kul annars att det första man ser när man tittar in på din sida är en bild på barna Hedenös! Väcker minnen till liv. Det var bland barnens absoluta favoriter när de var små.

    Gilla

  2. Det tiodelade löser jag mha en AC-kassett som är gjord för Shimanos niodelade body men för tiodelade Campareglage.Bromsarna kommer antingen bli Avid BB7 Road eller Shimanos nya skivbromsar för Ergopower/STI-utväxling.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s