Invalido

Efter två dagar på Södersjukhuset är jag hemma igen.

Bicepssenan är nu fast genom att läkaren borrade ett hål genom det yttre underarmsbenet, drog genom senan och fäste det med två titanplattor på yttersidan.

Nu är det först sex veckor med gips och knapra morfin (vilket gör att jag känner mig halvdragen hela tiden).

Sen kan jag börja träna utan någon som helst belastning. Jag kommer nog inte orka något ändå så det blir nog bra.

Om tre månader kan jag börja belastningsträna och om sex månader ska jag kunna träna med full belastning.

Jag hoppas kunna sitta på en cykel om ca åtta veckor och trampa lite lätt på asfalten men fram till dess får jag fokusera på att snickra på min Peregrine, eller åtminstone titta på ramen.

Suck och stön.

9 svar till “Invalido”

  1. Attans också, Det där med cykling verkar farligt. o andra sidan så har jag ont i handleder, vänster axel och ingen känsel i höger lår. Och jag spelar ju bara golf. Antar att åren börjar ta ut sin rätt…

    Gilla

  2. Segt, riktigt segt. Gipsfängsel (och den där härligt bleka förtviningen efteråt) är inte det roligaste. Tur i oturen kanske att det inte var en lårmuskel som gick, nu har du ju möjlighet att sitta och sura på trainer i vinter (även om Atle kommer tycka det är lite trist att sitta bakom och inte komma nån vart).

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s