OTB med förkortad biceps som resultat

Bilden har jag snott från Peo på happy.

Efter att förra tisdagen ha bjussat på semlor med en längrefikarast som resultat på Arons traditionella tur var det idag tillbaks till det normala tempot utan raster och ett hyfsat tempo på stigarna.
Även fast vädret såg tveksamt ut blev det en diger samling (till och med Tobias kom trots risk för regn) som slöt upp. Ny för dagen var XXXX som just flyttat in från Australien och körde på sin Giant Iguana <– Festligt namn på en cykel.

Förra tisdagen var det premiärtur med Trancen på ca två månader och den nya Revelationgaffeln funkade helt galet bra (tack Sportson KatBan för det). Den funkade till och med lite för bra så jag valde att köra med gaffeln låst med floodgaten hyfsat löst inställd. Bakdämparen fick 210psi och ett låst läge i Propedal-3 då två månader med helstelt gjorde att en fullgungcykel kändes helt hopplöst seg att cykla på.
Den känslan var borta idag och det var en lite annorlunda känsla att inte alls ligga längst bak och kvasta så visst hjälper fjädringen till, inget snack om saken. Inställningarna rörde jag inte. Låst läge är grejen i Hellas tydligen.

Det jag inte gillar är att efter att ha kört ett tag med Kendas Nevegal med något slags übergummi som fäster på allt tycker jag att Fat Albert bara halkar omkring på hällarna och rötterna. Fat Albert som jag har tyckt varit Hellasdäcket #1. Not anymore…..

Vem vet, med andra däck kanske turen kunde ha slutat annorlunda. Nu gjorde den ju inte det så i en ganska trixig (för mig i alla fall) nerpassage där jag tidigare har kört helt ok med Singularen kom jag fel på något sätt och flög över styret. Cykeln verkar ha klarat sig helt men min högra bicepsmuskel blev intryckt på något sätt så den börjar inte vid armvecket som den vänstra gör utan ca fyra cm högra upp. Antagligen fick jag väl en jäkla smäll så den är nog bättre i morgon men risken finns ju att färgen blir lite blåaktig, och lördagens BBQ-runda vete tusan om jag kan köra.

3 svar till “OTB med förkortad biceps som resultat”

  1. Sluta pumpa dina dämpare till helstelt läge och dra nytta av slaget istället för att gnälla 😉FS äger ju så hårt.OTB.ade iofs också i samma nerförslöpa, det bidde visst lite halt hehe/C

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s