Sommaren när den är som bäst (cykelmässigt dvs)

Idag var nog en av de bättre på länge, cykelmässigt sett det vill säga.

Den började med en tur på fyra timmar med Johnny, Berry, Tobias, Bear och Bjarne där vi tog oss på en del kända men även en del okända stigar till Alby Gårdscafé där jag smaskade i mig en finfin leverpastejmacka, hembakad bulle, kaffe och en fanta för 55:- vilket kändes helt ok. Speciellt då dom inte tog kort så Bjarne fick pynta. Måste komma ihåg att betala tillbaks så fort vi ses igen.

Sen fortsatte den med att Atle och jag tog en tur till Västertorp där han ska spendera natten och sen lattja omkring i deras helt suveräna lekpark.

Och i morgon blir det fixie till Tullinge då jag förhoppningsvis ska skrapa ihop tillräckligt med mod för att titta på morsan för första gången sen hon gick in i det stadie hon nu är i med medvetslöshet och med en hjärnverksamhet läkarna inte vet vidden av. Det är nästan så jag hoppas att hon snart får somna in så vi alla slipper den här väntan, inkl henne själv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s