Första tvåhjulingen

Redan innan Rikard köpte sin cykel till Elvira hade jag fingrat på en Specialized Hotwalk till Atle och när Mathias igår meddelade att han hade köpt en likadan till sin Elliot kände jag att det var dags att gå från trehjuling till tvåhjuling för lillkillen. Han är ju ändå 20 månader på lördag!

Sportson på Söder visste jag hade några inne och då dom visste att jag var bajare fick jag en bra rabatt på cykeln så den gick faktiskt bara på 1056:- vilket man får säga är ett fynd då den kostar 1300:- hos TCM.

4 svar till “Första tvåhjulingen”

  1. Den är oerhört cool den där Hotwalk! En sån skulle jag ju natuligtvis tjackat till Lo så han hade haft en Specialized som pappa… Nåja, nu ör det som det är med det och Dawes:en får duga.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s