Four years and counting.

Idag firar vi blomsterbröllop.
Presenten jag köpte till Mirja kunde jag ju inte hålla mig från att ge till henne redan förra veckan men idag ska det väl bli lite käk i Gamla Stan och kanske någon liten shoppingtur inne i stan. Ganska soft alltså.
Har inte riktigt den där firarkänslan i kroppen då min mamma ligger på Thorax-kliniken i Solna efter en massiv hjärtinfarkt, men att bara sitta hemma och grubbla mår ingen bättre av så även fast jag tänker på min mamma hela tiden tänkte jag ändå försöka ha det lite trevligt ikväll.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s