Fel i foten?

De sista dagarna har jag börjat få ett lite halvskumt symptom under min högra fot.
Den lilla trampdynan bakom stortån samt leden värker och jag förstår inte riktigt vad det kan bero på. Egentligen är det nog leden som gör ont och att trycket på trampdynan gör att det känns som om det faktiskt gör ont i trampdynan.

Min teori (den enda jag har än så länge) är att det har med cyklingen att göra, och i synnerhet allt cyklande på fixien. Min ganska grunda kompetens på att skidda tillsammans med de gamla jumpadojorna som hade väldigt tunna sulor kan vara orsaken till detta. Sulorna på de skorna var så mjuka och tunna att man kände pedalerna genom sulan.

Fast detta har jag inga belägg för såklart. Har det inte blivit bättre under helgen blir det till att besöka farbror doktorn nästa vecka.
Fick ett tips om att börja använda cliplesspedaler istället och det kan ju vara en grej, fast jag gillar att kunna använda vanliga jumpadojor, men inte till vilket pris som helst såklart.

Annonser

2 svar till “Fel i foten?”

  1. Jag tycker det är skönare å köra med äggvispar, får bättre grepp när jag skiddar. Dock är den största fördelen att skorna har stenhård sula. Börja med att testa med en sko med stenhårdsula. Typ träskor ;~)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s