Oroande tecken


I fredags eftermiddag fick jag andnöd, tryck över bröstet och var tvungen att kräkas. Jag tog ett samtal med chefen och vi beslöt att jag nog ska ta det lite lugnare på jobbet, säga nej till saker och allt sådant som låter bra i teorin men svårt att göra i verkligheten.

Idag skickade jag ett mail till säljaren för ett visst case och förklarade att jag kanske inte skulle hinna bli klar i tid på grund av ovanstående skäl men att vi kunde spela in en annan kille så vi inte tappar farten.

Nu sitter jag med samma känsla i kroppen igen, svårt att andas och illamående, bara efter att ha skickat ett jobbmail.
Det kanske inte är så sunt att jobba mellan 60 och 70 timmar i veckan, varje kväll och helger inser jag nog nu (detta var tänkt att låta ironiskt och sarkastiskt) för vad ska man med pengar till om man ändå ska må så här.

Jag har redan varit sjukskriven för att jag jobbade för mycket för en sju år sedan och hade väl inte tänkt att hamna i den sitsen igen.

På tisdag ska jag nog prata lite mer med chefen.

6 svar till “Oroande tecken”

  1. Ta det lugnt. Egentligen är det ingen som tackar dig om du jobbar så mycket att du kroknar.Tänk på Atle, han vill ha en farsa även om 20 år!

    Gilla

  2. Varit där, gjort det, aktar mig väldigt noga för att hamna där igen. Följ Skoglings råd, var hemma ett tag och ta det totallugnt och börja sen lugnt och fint och var lyhörd för hur det funkar. Och gå inte upp till mer än 100% igen!

    Gilla

  3. Varit i samma sits, ta det lugnt och försök koppla bort jobbet när du är hemma. Försök att prioritera hemma så du gör saker som du (och familjen) mår bra av. Släpp vissa ”krav”./STEFAN

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s