Ocyklade hällar i en folktom skog.

Stefan och jag hade bestämt att vi skulle ta en tur med våra tjuniers (klubben för inbördes beundran liksom) då Stefan ville övertyga Birgitta (och sig själv) om att han verkligen behövde en Singular istället för hans On-One.
Jag rullade ut ut huset 08.50 typ och 200 meter senare hände något med bodyn då den ”frihjulade” lika bra framåt som bakåt, mer om det i ett senare inlägg. När väl Stefan kom finurlade vi lite och kom fram till att det inte skulle bli någon tjunier för mig idag. Väl nere i källaren mätte vi upp cyklarna och Stefan insåg att han inte behövde en Singular då min och hans var typ näst intill identiska när det kommer till geometrin.

Väl ute i skogen var det härligt tomt på både människor och blöta partier.
Vi tog oss genom Sicklaskiftet ganska omgående via I&V där vi båda testade den nya nerfarten i trä.

Stefan med fart på trä.


Vidare på några småstigar och sen upp på Dow Jones en bit för att sen sticka ner på lite andra stigar och sen passera golfbanan.
Sen blev det en stickare söder om Ulvsjöslingan och sen upp på den namne en liten bit innan vi drog ner på Sörmlandsleden och följde den en bit.
Av igen och en liten lyxbit på milspåret där vi cyklade som galningar och passerade gångtrafikanter med några cm bara. Sen skrattade vi och gjorde high-five när dom skrek efter oss, eller kanske inte när jag tänker efter.
Fem minuter efter det nådde vi i alla fall dagens mål. Ett gäng hällar med skönt flow och som inte är så mycket cyklade.

Utför med Bajenstrumpor


Dessa hällar cyklade vi i vintras med Johnny och Tobias men då vi valde att ta en dag med snö blev dom inte så roliga. Det blev det skillnad på idag vill jag lova.

På vägen tillbaks mötte vi Boe, Rippa och Peter E som skulle finåka lite i Sicklaskiftet. Över lag en mycket bra cykeldag utan folk i skogen och två killar med sämtre flås än vi borde ha.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s