Snart klar för Stockholms gator


Efter sju sorger och åtta bedrövelser med styrlagret från Bike-Discount som endast innehöll lagerkoppar men inga lager fick jag i morse beskedet att dom inte hade några andra lager i lager (festlig kombo) men att jag kunde få pengarna tillbaks om jag skickade tillbaks det jag fick, vilket jag kommer göra i morgon.
Jag ringde då till Pedalogerna och Ola hade varit lite smart och tagit hem ett lager efter vårt senaste samtal där jag flaggade för att det kunde eventuellt bli aktuellt att köpa ett.
En timma senare stod jag där och pressade lager och kapade gaffelrör.

Jag kunde ta de flesta sakerna (nåväl, en del i alla fall) från min gamla Miyata men en ny Nittostam och ett Nittostyre beställdes från HubJub och ett vevparti med lager än redan köpta av Stefan som nu befinner sig i Japan.

Det är nästan lite tråkigt att montera ihop sakerna för det går ju åt helsefyr för snabbt. Det tog säkert lika lång tid att linda styret som att sätta ihop alla andra saker.

Nåväl, nu ser man ju i alla fall ungefär hur den kommer se ut i färdigt skick, vilket borde vara i helgen som kommer, sen ska bara sommardäcken på och sen ut och cruisa på stan.

Ett svar till “Snart klar för Stockholms gator”

  1. Det kommer blir sjukt bra det där. Ramen och styret är sjukt snygga. Sitter själv och väntar otåligt på att grejerna till vårprojektet ska trilla in.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s