2008, bästa cykelåret någonsin?


Tja, jag hoppas ju på det.
Inte att jag skall cykla 1000 mil, inte att jag skall studsa nerför AHAB på framhjulet med kontroll, inte att jag skall cykla mer i skog, inte mer blablabla…..

2008 är året då jag ska få göra cykelutflykter med min familj och speciellt med Atle. Lillkillen är än så länge lite liten för en egen cykel men att hänga på bak är han ju som klippt och skuren för. Självklart ka han sitta bra och även ha en hjälm på sig. Valet föll på en Hamax Siesta som kan tiltas lite mer än de andra modellerna om lillkillen blir pömsig efter några timmars bollkickande med farsan. På huvudet blir det en Giro ME2 med stilfulla ankor som motiv. Hittade en med blå flames men ankor kändes mer rätt.

Jag ser framför mig en solig dag men lite picknick ut på Djurgården eller Södertörn eller egentligen var som helst med Atle bakpå och brieosten i packningen. Vinet får väl Mirja eller någon annan dricka då jag vill vara klar i knoppen med dyrbar last.
Underbara tid är här.

Annonser

2 svar till “2008, bästa cykelåret någonsin?”

  1. Fint skrivet!! Känner exakt likadant, har inte varit så här sugen inför en cykeltur på länge som jag var för kvällens premiärtur med Junior bakpå (rätt gissat, LCF gjorde ett gruppköp av Siesto´s).Det blev en liten sväng runt förorten med en högst nyfiken kille bakpå. Dock var det min SS som fick utgöra själva transportmedel, vilket inte var optimalt då jag sitter extremt långt bak och hamnade nästan i ansikten på Jr.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s