Kejsarens nya kläder.


Såhär i vårtider börjar folk ofta att ekipera sig inför den säsong som komma skall. Det spelar ingen roll om det är kostymer till yuppies, dräkter till kvinnor eller praktiska persedlar till cyklande småbarnsföräldrar. Alla vill vi vara snygga och funktionsdugliga.

Själv har jag fallit för materialet ull för dess egenskaper och även utseende.
Det som händer nere i Australien suger ju men blåflugorna verkar ju inte heller vara någon höjdare. Likväl finns det inte många alternativ om man vill ha något som värmer i kyla och känns svalt i värmen, samt har den fantastiska förmågan att värma i väta.

Beställningen denna gång gick till Oregon, US och resultatet blev en kortärmad tröja och ett par 3/4-byxor att ha när jag cyklar i stan och vill ha lite längre ben än vad shorts kan erbjuda. Det känns inte som att det var den sista beställningen jag la till det företaget. Storleken kunde dock ha varit lite större. Nu sitter tröjan som den ska men då jag gillar lite lösare tröjor blir nästa tröja i XL.

Vill man införskaffa en helskön ulltröja med customtext gör man bäst i att surfa till http://www.portlandcyclewear.com/woolcyclingjersey.html men tänk på att man kan åka på tull om man liksom jag har lite oflyt.

Som Markus F sa, Snugg Truja!

Annonser

4 svar till “Kejsarens nya kläder.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s