LCF goes clean


I skuggan av alla dopingfall inom landsvägscyklingen måste jag nu med detta pressmeddelande avslöja att delar av LCF inte heller varit helt rena.

Andreas har varit ren ett tag nu och har genom envetet cykelpendlande behållit formen medan jag har dopat mig med att intaga 42 semlor i år.
Detta är något jag självklart ber hela det svenska folket om ursäkt för och även mina många MÅNGA utländska fans. Inom ramen för cykling på elitnivå får det självklart inte förekomma dessa otillåtna substanser och jag har mått dåligt länge av att leva med den lögn som nu har ätit av mig inifrån. Min enda ursäkt är de förkylningar med feber och halsont Atle gett mig.
Det är ingen ursäkt men då ett stadigt intag av semlor kan bibehålla formen (ett avslöjande jag släppte på en pannlampetur för ett par veckor sedan) har jag valt den enkla vägen. Fram till nu det vill säga.

Med det ökande trycket från WADA har jag nu bestämt mig för att från och med nu att minska mitt intag av doping kraftigt och endast hoppas att den ökade dos av cykling jag nu har inlett kommer att utjämna detta resultat till åtminstone 0.

Annonser

2 svar till “LCF goes clean”

  1. ”[…]ätit av mig inifrån[…]”Nädu, om semlor gjorde det vore det väl inga problem? Eller jaha, det var lögnen…Förresten, 42 semlor? Vafan?!? Det finns säkert nåt 12-stegs-program mot det där.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s