Paketskörd Deluxe


Det verkar som att gud kanske har hört mina böner för idag fick jag två paket levererade.

  • Nitto Bullhorn RB-021 som skall ersätta det som sitter på idag, ett Nitto Bullhorn utan drop som blev knäckt i en kollision förra veckan.
  • 64 härliga DT Comp ekrar, 32st 292mm och 32st 294mm som gör att jag nu ÄNTLIGEN kan påbörja min hjulbyggnation. Just det, fick med 64 mässingsnipplar med.

Får se om jag hinner påbörja hjulbyggnationen i helgen. Ett hjul ska jag göra tillsammans med Xxxxx då han har fått för sig att jag kan bygga hjul även fast jag har förklarat att det här är första gången för mig med. Att spänna ekrar på ett redan uppekrat hjul kan ju vilken idiot som helst klara så den första gången räknades inte.

På tal om ramen så fick jag mail från bike-components idag där dom sa att jag kunde avbeställa ramen. 30 minuter senare vände jag mailet så nu väntar jag bara på ett konfirmationsmail och pengarna på kontot så verkar det kanske som att Phil kan fixa något fiffigt inom en snar framtid.

Bara tröjan och byxorna kvar nu på väntelistan då jag idag avskrev ramen.

Det kanske finns en chans att jag kan cykla på min nya cykel innan hösten ändå.

Ett svar till “Paketskörd Deluxe”

  1. Sådär ska ett styre se ut. Som tempostyren på den tiden Fransesco Moser for fram med dischjul på velodromerna. Det fulaste som finns däremot är ju mustachstyren. Ser ut som nån har vänt ett riktigt styre fel liksom, ungefär som när förortsfyllon har lila barends som pekar rakt uppåt, eller uppochnervända bockstyren på 10 växlade crescent. Ja ja, du har stilkoll, och förstår vad jag menar. /Nypan

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s