Tjunierbygge – Del 4 en del av väntan snart över

Pratade med Johnny i förrgår och helt otippat kom vi in på min beställning från Bike Components som har dragit ut något grönjävligt på tiden eftersom Surly inte verkar få tummen ut och kan producera några ramar för tillfället (eller om dom bara är lata, vad vet jag??)

Fick tipset om att försöka få hem allt annat då det tydligen finns personer som har råkat ut för samma sak, och när väl den saken som är restad har kommit har dom sålt av något annat i beställning och vips så har det blivit väntetid på den produkten istället.

Så efter att ha skickat några halvdryga mail till dom så erbjöd dom sig att skicka allt förutom ramen, vilket dom tydligen nu har gjort då jag fick följande mail i morse:
————————————————————————-
Die Bestellung x1234567x wurde heute versandt.
————————————————————————-
Efter att ha skickat ett kontrollmail fick jag svaret att allt är skickat förutom ramen. Om dom inte ljuger betyder det att naven och fälgarna är på väg vilket skulle betyda att jag åtminstone kan bygga ihop hjulen.

Har ju haft en tanke på att avbeställa ramen och ta den från Karlstad men eftersom den endast finns i leverantörens lager är risken överhängande att dom tar ramarna från samma ställe och då skulle leveranstiden bli densamma.

Ska i alla fall få ett mail från någon annan avdelning gällande ramen, får se vad dom har att säga om saken. I värsta fall får man väl kräva pengarna tillbaka och köpa sig en Soma från Phil, vad nu en sådan kan kosta…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s