Tjunierbygge – Del 3 litet paket liten lycka


Idag kom den första (av två) delbeställningen på min nya Karate Apa. Inte så mycket men naggande gott och i den bistra januarinatten kan även de minsta paketen få en liten pojkes ögon att lysa av lycka.

Det festliga är att bromsbeläggen är för XTR-bromsar och det stod ingenting om att de även funkar för den Deore 535-broms som dom skall sitta i. Eller så är jag lurad och det skiljer typ 45 micrometer i designen mellan XTR och Deore. Dom ser iaf likadana ut som dom som sitter i för tillfället, indränkta i något fett skit.

De nya XT-2008 skivorna ser faktiskt riktigt bra ut, för att inte prata om kittet med oliven och inserten.

Annonser

2 svar till “Tjunierbygge – Del 3 litet paket liten lycka”

  1. Ingen fara, jag blandar hej vilt mellan XTR, XT och någon nomemecenterlockskiva som Bike Discount säljer mellan mina cyklar (dvs det beror på vilka hjul som sitter var). Är aldrig några problem förutom att oket måste centreras om, vilket ju tar ungefär 15 sekunder.Fasen vad snyggt förpackat navet var f.ö! (som var med i samma beställning). I en egen kartong, dvs inte en ”OEM-påse” a´la Bike Discount ; )

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s