Fler beställningar


Då jag på grund av bröllop inte kan köra RVV i år så tog jag beslutet att fixa till fixien på momangen (när jag är i köpartagen liksom) så för att göra den ”klar” beställde jag igår en 46T-klinga och lite kromade klingbultar. Tillsammans med de Michemuttrar jag beställde till mitt Honenav och de helt nya pedalerna av modell MKS Sylvan Track med tillhörande korgar/remmar kommer det att blänka liiite mer om fixien i vår.
Kvar att montera är då följande:

  • Nya klingan med de nya, blanka klingbultarna.
  • De nya pedalerna som ligger i källaren.
  • Ny frambroms, en Shimano 105 Longreach som är lite mindre än den gamla 600-bromsen.

Kvar att demonteras är följande:

  • Fästena för växelreglagen skall bryskt kapas.
  • Växelörat skall slipas av.
  • Hållarna för bromsvajern bak som sitter på överröret skall väck.
  • Lite färg skall kladdas på de ställen jag ovan har nämnt.

Kvar kommer bli en fixie med möjlighet till frihjul och bakbroms, utan en massa onödiga detaljer, helt i svart/krom, med en utväxling av 2,56 och med nio skidpatches. Håller jag en kadens av 100 kommer jag att susa fram i Stockholmsnatten av 32,3 km/h.

Ett svar till “Fler beställningar”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s