Tjunierbygge – Del 2 första delleveransen

Fick följande text i ett mail för en liten stund.
———————————————————
Sehr geehrter Herr Andersson,

Ihre Bestellung wird heute oder spätestens morgen
unser Haus per DPD verlassen. Sendungsverfolgung unter www.dpd.net

Ihre Paket-Nr. lautet:
Paket-Nr. xxxxxxxxxxxxxxxxxx
———————————————————
Vilket borde betyda att den mindre av beställningarna är på ingång. Hoppas att även den stora beställningen kommer innan jag åker till Barcelona så jag kan lämna in ramen på brotchning och montering av vev/styrlager innan jag drar.

Det är kul med cykelbyggen.

5 svar till “Tjunierbygge – Del 2 första delleveransen”

  1. Vad stod det innan Barcelona ? Fast du ska väl dit med jobbet gissar jag… Själv håller jag på och säljer min ena 29:a sen finscykeln blev klar 🙂

    Gilla

  2. Våren kan vänta. Fick reda på att min ram ev är restad 14 dagar till :o(Skickade en fråga om dom kan skicka nav och fälgar så jag åtminstone kan bygga hjulen. Så är ju liksom dom klara när ramen kommer.Tur att man har Transan så man inte har det där extrema behovet att få hem sakerna, samt att jag drar till Barcelona i morgon på en knapp vecka.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s