Konsten att göra onödiga inköp

Jag har för länge sedan slutat att räkna de inköp jag har gjort som visat sig vara helt onödiga.
Senast köpte jag en sats stänkskärmar till min vintercykel då de som satt på har varit lite sneda från början.
Men eftersom jag vet att dom kom i en för liten kartong, vikta på mitten, vilket iofs betydde att jag inte betalade något för dom, så köpte jag att dom var lite sneda, men med vinterdäck på så har det skrapat satan så jag tänkte att satsen för 98:- på Biltema, det var grejen.

Efter att ha försökt få till de nya skärmarna med justering efter justering blev jag (som vanligt) galen och satte på de gamla igen och helt plötsligt hade jag justerat dom till näst intill perfektion.
Så om någon i min närhet vill ha en sats oanvända stänkskärmar för 28″ för en femtiolapp, säg bara till. Tyvärr så kapade jag den ena justeringsstången, eller vad den nu kan heta, några centimeter men den borde räcka ändå tycker jag.

Jag får väl se dessa 98:- som läropengar, än en gång.

2 svar till “Konsten att göra onödiga inköp”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s