Somewhere back in time!!

De som känner mig vet att jag gärna lever kvar i 80-talets hårdrocksmusik. 2005 åkte Mirja och jag till New York för att se Mötley Crüe och nästa år behöver vi bara åka till Östermalm för att se Iron Maiden spela låtar från de första sju albumen. En riktig 80-talsfest alltså och Bruce Dickinson har lovat dyrt och heligt att dom ska framföra 13-minutersklassikern, The Rime Of The Ancient Mariner. Och jag kommer vara där.

7 svar till “Somewhere back in time!!”

  1. Äldsta grabben ( 16 år ), var glad som en speleman, ty han biljett till Maiden hade fått minsann.Han blir fortfarande lite impad över att hans gamla farss såg Maiden lira som förband åt kiss i Eriksdalshallen i början av 80-talet.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s