Hur man sabbar en given cykeldag del II

Hade planerat att cykla i Sicklaskiftet idag efter några veckors pinsamt latande och bullätande. Väderprognosen såg bra ut, jag hade fått med mig några polare. Det såg ljust ut…. Vaknade 0530 ca, vilket iofs inte är något ovanligt. Atle brukar börja låta då och vill komma in i vårt rum/säng, ha lite välling och sova vidare en stund. Skillnaden var att jag i morse kände en annalkande huvudvärk. Något som ett par timmars sömn brukar fixa.
Mirja gick upp 0745 och skulle väcka mig en timma senare. Det behövdes inte för 0830 vaknade jag själv av den känslan som kommer ibland, och riktigt rejält ca en gång/år. Skickade ett SMS till Bruse om att jag inte skulle med för nu kom den, migränen som kommer då och då. Ofta efter en stressig vecka och denna gång blev ”den gången, en per år ca”.

Den slog som ett jetplan in i Twin Towers, fast inte lika oförberett, och eftersom mina tabletter var slut så var jag utlämnad åt detta helvete.
Tacka gudarna för fiskbullar, det enda jag kan äta när jag har migrän, dom kommer liksom upp lättare än andra produkter vilket behövs när jag inte fick upp något förutom galla och blod. Kräkas på tom mage är inte rekommenderat.

Mirja, bäst som hon är åkte till apoteket och fixade piller och till slut gav den sig av mot andra medmänniskor att terrorisera. 17.40 har jag fått i mig två mackor med makrill och en tallrik Rice Krispies.

I morgon bitti ska jag försöka att ta mig upp i tid för att ta igen dagens missade tur, men även fast jag mest har legat i sängs idag sliter det som satan, en dag som denna.

3 svar till “Hur man sabbar en given cykeldag del II”

  1. Jag kanske vill cykla i morrn jag med… Du kanske kan förvarna mig på mobilen ca 1 timme innan du sticker ut isf ?, måste leta fram vintercykelkläder / Thomas

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s