Slut på snusket

Det verkar som att jag inte har varit ensam om att förfalla de senaste veckorna. Flera av de jag känner har ”fuskat” med sin cykling (hur man nu kan fuska genom att inte cykla). Jag har inte lika höga planer som vissa andra men nu har jag åtminstone bestämt mig för att cykla MTB varje helg/tisdag, pendla till jobbet minst tre dagar i veckan samt ta en längre runda hem på onsdagarna via Ekerö, Slagsta, Glömstavägen, Huddingevägen, Ågestavägen, Ågesta Broväg, Sköndal, genom Skogskyrkogården och säga hej till mormor (hej mormor), Kärrtorp, Lilla Sickla, Hammarbybacken, Hem.
Förutom cyklingen ska jag även ta tag i gymmandet igen. Vi har ett helt ok gym i källaren och att inte ta en stund när man ändå är uppvärmd innan man kliver upp på kontoret känns idiotiskt.

Så till Flandern ska jag åtminstone vara i ok form hade jag tänkt.

Annonser

9 svar till “Slut på snusket”

 1. Upplever nåt liknande. Har inte kommit igång efter semestern. Var det inte hångel, så var det luxationer och höstlov.Låter som min lvg-runda efter jobbet. Som det inte blivit av alls sen juni… Men glöm inte säga ”hej bruse” när du passerar Kärrtorp!

  Gilla

 2. Nån borde verkligen ta tag i det här… 😉Skämt åtsido, November är vilomånad(förutom några löp & cykelpass/vecka) men sen är det försäsongsträning December ut och i Januari drar första basperioden igång… ska komma i tävlingsform till slutet av April och sen ska det bli kul när säsongen startar i Maj igen 🙂 T

  Gilla

 3. Jag satsar (än så länge) på att köra fixed på Flandern Runt, fast med broms fram/bak så jag kan vända på bakhjulet och köra SS om det blir för jävligt. Vete tusan hur pavé är med fixed……

  Gilla

 4. Jag skyller allt på Nypan sen han ledde in mig på dyr snobböl som är jättestark. Och som alla vet är alkohol=kalorier. Och när man dricker finöl blir det svårare att avstå.För övrigt hamnade jag också i Slytherin.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s