Clowner eller pajaser?

Taget från wikipedia: Orden ”clown” och ”pajas” används även i överförd betydelse för en person som har för vana att roa sina medmänniskor på ett mer eller mindre självförnedrande sätt.

11 svar till “Clowner eller pajaser?”

 1. Enklare än så. Eftersom jag inte vet vem pajasen är som såg till att hon fick två årslöner så får hon tyvärr bära hundhuvudet. Vem hon hånglar med skiter jag i, men att hon får två årslöner när hon själv säger upp sig, och att politikerpraxis är ett år, är en pajassituation och den miljonen extra hon får för det året har den som bestämde detta stulit från oss skattebetalare.Detta har inget med deras politik att göra. Jag inte är moderathatare, jag hyser samma förakt för de flesta politiker eftersom dom bara bryr sig om sig själva men det som har hänt det sista året är ju en fars, vem kan tycka något annat.

  Gilla

 2. Förstår din poäng. Nu är det systemet det är fel på, inte de enskilda personerna. Största skulden anser jag pressen har, som bedriver rena häxjakten på allt å alla.

  Gilla

 3. Fast lite pajas får hon nog ses som. Att dricka vin när man har jour för sveriges krisberedskap är ju inte det smartaste, även fast det bara var några glas. Politiker borde fatta att det ligger papparazzis lite överallt.

  Gilla

 4. Jocke, hon var väl på jobbet? ;~) Näe, för jävligt!!! Jag erkänner, är inte insatt i hela grejen. orkar inte med medias häxjakter. Befogade eller obefogade.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s