Santa Cruz, fixies och flummare…

Idag åkte min kollega och jag till Santa Cruz för att käka lunch.
Han har aldrig varit i USA så jag tyckte att vi skulle åka Highway-1. Även fast Santa Cruz bara är någon timma bort är det en trevlig väg att ta i jämförelse med US-101, I-85 osv.
Väl inne i S.C upptäckte jag först att om man tycker att S.F är fixietokigt är det inget mot S.C. Jag såg säkert fem, sex fixies inom loppet av några minuter på en enda gata, självklart hann jag inte få upp kameran då jag inte hade förväntat mig den invasionen av fixies. Det verkar som att den svenska fixiekulturen har nått ända hit. Riktigt trevligt!
Det andra vi såg var ”hur många som helst” som såg ut att ha rökt lite annorlunda substanser mer än en gång, ett riktigt hippiesamhälle alltså. Dock såg dom ut att ha det ganska bra, men vem har inte det med det vädret!
Lunchen då? Jag käkade crab cake sandwich och min kollega grilled salmon, supersmaskigt!!
Sen när vi kom in i Palo Alto såg vi en kille med ryggsäck, jeans, skjorta och loafers på sin jobbpendlarcykel. Vilken modell det var? En Cervélo R3 såklart!
Funderade på att preja honom av vägen och sno den, men då alla har vapen här fegade jag ur…

Bilden är tagen söder om Half Moon Bay.

Annonser

6 svar till “Santa Cruz, fixies och flummare…”

  1. Oj oj oj, klädstilen Johan! Du ser ju som hämtad ut från Google´s utvecklingsavdelning, snacka om en Easy-adopter!Fast det borde man väl ha förstått att du skulle ta till dig stilen fullt ut, jag har ju sett hur du går in för singlespeed, fixie och GI oxå! : )Se nu till att inte gå fel inne på Alcatraz, det blir så himla snurrigt med guidningen i freestylen då.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s