Trött lattefarsa i norra Kalifornien

Sitter på hotellrummet i San Francisco, trött som satan efter att ha varit uppe i 23,5 timmar, samt med en viss hemlängtan hem till lillprutt. Gick och la mig ganska sent igår (svensk tid) så jag sov nog bara en fyra timmar med vilket nog gör sitt. 13 timmar på flygplan gör en ganska mör, för att inte prata om tiden vid passkontrollen i S.F, suck och stön.

Jag gjorde en liten festlig iakttagelse, och det var att i den första korsningen inne i stan, när US-101 slutar och blir en vanlig gata i stan, såg jag dagens första fixie och jag har nog sett en fem, sex stycken än så länge. Fixie is da shit in S.F as it seems.

Sen gjorde jag misstaget att beställa Kantonesisk kyckling. Det är en kyckling som man slänger i kokande olja som den är, smarremums…. NOT! En bagel och en ganska bra cappuccino på Starbucks fixade biffen dock. Att man inte lär sig att inte testa nya saker någon gång!!

Kom även lagom för att ropa och tjoa på ett brudpar som just kom ut ur kyrkan när jag gick förbi, som sen iväg på en kabelspårvagn uppför en rejäl backe.

Om två timmar ska vi ut och äta och sen satan ska jag sova för jag inser själv att jag skriver osammanhängande….

4 svar till “Trött lattefarsa i norra Kalifornien”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s