Hur man sabbar en given cykeldag…

Idag skulle Booleden utforskas. Bruse har dragit sin axel ur led och ville ta en tur på en någorlunda snäll stig Fine by me, alla nya stigar är roliga, även fast dom inte är så stökiga. Gick och la mig igår kväll, glad i hågen efter ett par belgiska öl och vaknade vid 11 idag med jordens halsont och helhängig. Vad hände??? Att Atle är förkyld, samt låg och tryckte sin snoriga näsa mot mig halva natten kan ju ha med saken att göra, eller bara att han faktiskt inte är frisk. Tror inte att man hinner bli smittad så fort.

Att skaffa barn har ju även baksidor…. Synd på en sådan fin dag, men efter farsans hjärtmuskelinflammation sportar jag inte om jag inte är frisk. Tur att man kan ta en liten promenad i stadsdelen.

4 svar till “Hur man sabbar en given cykeldag…”

  1. Trist att du blev sjuk, annars hade jag kanske vågat bjuda över dig till mitt ”lokala” cykelmuseum i hallen…När åker du till SF, hinner du förbi i veckan och kolla på pedalerna eller har du redan åkt då ? T

    Gilla

  2. Johan! Du är en hederstryffel! Tack för lånet av bilen. En riktig vän.Så här kul hade jag det: < HREF="http://gudarnasbetraktelser.blogspot.com/2007/10/buu-eller-b-i-boo.html" REL="nofollow">Buu eller bää i Boo?<>

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s