Min andra kärlek..

Kom just hem från Globen, där jag har avnjutit två timmar med min andra stora kärlek.
Lyckoruset som infinner sig i min kropp för tillfället går knappt att beskriva. Att se tjejen springa ut i publiken, upp på sittplatserna under ”Cool” var bland de häftigaste jag har varit med om på en konsert, och då har jag ändå varit på säkert en 50 konserter. Mirja är halvt i extas hon med, nästan lika kär som jag.

4 svar till “Min andra kärlek..”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s