Ungersk höftpung

Jag har ganska länge irriterat mig på att jag har varit tvungen att ha en ganska stor väska med mig när jag cyklar, även de gånger jag bara skall in till stan och egentligen bara vill ha med mig en slang, en lagningssats, en kolsyrepatron och en blocknyckel.

Jag har sedan ca två år haft en budväska från Bagaboo. Ett i mitt tycke väldigt duktigt före detta cykelbud som ansåg att dåtidens väskor inte håll måttet, så han, Tamas heter han förresten, startade bagaboo och syr nu väskor. Att han har mycket att stå i märks på leveranstiderna men resultatet blir alltid tipptopp.
Att valet föll på en liten midjeväska, vilket bara det är retro så det skriker om det, från just bagaboo kändes därför ganska naturligt, och att färgen skulle vara grön och texten vit ännu mer självklart. Texten, ”LCF Stockholm” var mest en rolig grej då Andreas och jag numera alltid cyklar för LCF, Lattefarsa CykelFörening på de tävlingar vi ställer upp i. Hade jag struntat i egen text hade jag fått en snygg bagaboo-logo på den i vitt och orange, vilket iofs är snyggt men det här blev lite mer personligt och nördigt. Nördigt e roligt ibland.. Perfekt packning för en eller flera turer till Lilla Barkarby i höst..

10 svar till “Ungersk höftpung”

  1. Tack! Jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF, jag är en LCF!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s