Johan hittar rätt i storstadsdjungeln

Fick min nya mobiltelefon igår. En Sony Ericsson P1i med alldeles för många och avancerade funktioner men en sak var åtminstone lite rolig. Man fick med en ettårs-licens på en GPS-programvara som heter Wayfinder tillsammans med en GPS-puck.
I morse tog jag bilen till jobbet, halsen är helt uppf*ckad pga sjukdom och sen ville jag ju testa om det var så enkelt som det skulle vara, vilket det var. Jag fick reda på exakt var jag var hela tiden (förutom i Södra länken). Till och med kyrkan som ligger vid Gröndal vid Essingeleden fick jag namnet på, även fast jag har glömt det nu.
Prylar är kul, oavsett om det har med cykling eller inte, ”synd” bara att jag nästan aldrig tar bilen till jobbet nu för tiden.

5 svar till “Johan hittar rätt i storstadsdjungeln”

  1. Hey!Du kan ju ta den på cykeln, och hitta ut till västerort nu till hösten. KBCK kommer säkert köra en säsongsavslutning på LB, och då är det viktigt att hitta både dit, och framförallt hem efteråt 😮/Nypan

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s