Dop och födelsedag i ett

Igår så döptes Atle och Mirja fyllde år.
Vi hade redan från början bestämt att vi inte skulle ha något kyrkodop då ingen av oss är särskilt religiös (fast vi tror på änglar båda två) utan vi ville ha det nära hemma med familjen. Valet föll på takterassen på huset där vi bor och någon däruppe hörde säkert oss för vädret kunde inte ha varit bättre.
När det gällde val av präst ville vi inte ha en präst av samma dignitet som vi hade på vårt bröllop, en som spänner ögonen i mig och säger -Bröllopet är något heligt och skall ICKE tas lätt på, syftandes på hindersprövningspappret där det stod att jag tidigare var gift. Som tur är Linneas mamma präst, och en som är väldigt ”laid back” och soft som kidzen skulle ha sagt. Linnea jobbar på vårt favvofik kan tilläggas.
Sagt och gjort så fick vi en superbra präst, strålande väder, en Atle som var på ett härligt humör.
Ett stenkast från Dr Spoke var det även utförsäljning på något som heter http://www.nellyochnoel.com/?&Site=1 och som säljer schyssta kläder. Mirja fick en snygg jeansjacka som födelsedagspresang från mig och Atle Rickard Viking Andersson. Viking heter han förresten efter sin allra bästaste bästis som åkte till änglarna samma dag som jag fyllde år.

3 svar till “Dop och födelsedag i ett”

  1. Allvarligt, nu blev jag lite besviken på dig Johan. Trodde du skulle hålla Atle borta från prästerskapet. Men känns det rätt för er, så är det rätt…Gillar att han heter Viking efter sin kompis. Känns stort. Större än vad jag nästan klarar av…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s