Upgrade deluxe!

När jag fyllde 30 år fick jag en av mina impulser. Samtidigt som jag väntade på Mirja utanför S.A.T.S på Regeringsgatan insåg jag att jag var värd en ny klocka och jag förstod att jag skulle få köpa den själv för även om man fyller 30 så har man liksom slutat att ge presenter, i alla fall lite dyrare sådana. Sagt och gjort, in och parkera bilen i Galleriagaraget och ner till Krons Ur för att titta lite. Mirja skickade jag in på någon närliggande klädaffär men något i typ med -Köp dig något om du hittar något du vill ha. Det är ett bra sätt att få bort fokusen på den eventuella klockaffär som väntade. Krons Ur har många fina klockor och märken men jag hade redan sneglat på en Chronolink från Sjöö Sandström då jag tyckte att en Portugese från IWC Schaffhausen för 90.000:- var lite över min budget och att både Omega och Breitling (speciellt Breitling) är alldeles för blingiga. Jag jobbar med IT och producerar inte musik åt 50 cent eller Eminem. Nä, en klocka som inte drar uppmärksamhet till sig men som ändå är snygg och lite unik och som kommer att räcka för min livstid ville jag ha. Däremot så ville jag ha en klocka med läderarmband då min gamla Tissot hade stållänk. Nu när jag är närmare 40 än 30 har armbandet gett upp och det är dags att skaffa ett nytt och vad passar då bättre att skaffa en riktigt snygg stållänk till min Chronolink #991? Även den förtjänar en fin uppgradering, och inte bara mina cyklar. Den här lilla tingesten kommer jag ju att ha långt efter att mina nuvarande cyklar har ersatts med något annat nytt och läckert. Det enda negativa skulle ju kunna vara priset men eftersom jag har bytt bilen mot cykeln när det gäller att åka till/från jobbet spar jag ju en massa bensinpengar, och den är ju förhoppningsvis bättre för miljön än vad min bil är.Hur fånigt det än må låta är den här uppgraderingen en av de roligare jag har gjort på länge, även fast jag hade kunnat få en helt ny Bianchi Pista för samma peng!

2 svar till “Upgrade deluxe!”

  1. Hej!Härligt att det finns fler som har lite smak och inte enbart väljer Breitling aka Bratling, eller Rolex, så himla smaklöst. herrarna Sjöö och Sandström är helt unika med sin design och framförallt har man kvalite och inte kvantitet som riktmärke. Själv bär jag runt på min Sjöö Swedish Blonde och njuter… rätt val! P.S mer motion åt folket!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s