Hemma igen, hel utan blåmärken!

De första 30km avverkade.
Lite läskigt i början…
Ingen vila alls, lite ovanligt men en skön känsla att benen trampar hela tiden.
Ösa på uppför, hålla mot nerför.
Nödbromsen var bra att ha innanför tullarna, många bilar som inte ser en.
Kanske ska kapa styret lite…
Mmmmm, jäkligt skoj det här, varför väntade jag så länge?

7 svar till “Hemma igen, hel utan blåmärken!”

  1. Nej! Så får du inte säga, att det är kul. Jag har bestämt mig för att det är tråkigt, farligt, onödigt, skadligt och ….(vare inte nån som ondgjorde sig över ordverifiering… hm…)

    Gilla

  2. Farligt kan det nog vara, iaf om man jämför med frihjul och om man inte är van. Jag försökte frihjula ett par ggr utan att tänka och jag insåg väldigt snabbt att det gick inte.Men tar man det lugnt och har en nödbroms funkar det bra, även inne på Hamngatan kl 16.00, fast jag var beredd med bromsen hela tiden.Jag hatar ordverifieringar men när våra spanska blogvänner spammar får även jag krypa till korset, faan!! ;o)

    Gilla

  3. Se till att filma dig själv, för Atles skull. När han blir större, kommer jan vilja visa polarna hur coola vissa farsor var redan 2007.( själv är jag så gammal att min aungar bara hångarvar åt mig ändå )

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s