Vänner man egentligen inte känner.

Tack vare att jag har nördat på ett visst cykelforum har jag fått många nya vänner, inte bara sajbervänner utan kompisar som jag faktiskt träffar i verkligheten. Men även vänner som jag egentligen inte känner, men uppskattar lika mycket ändå. En sådan vän ringde jag idag när jag stod på bolaget och ville ha lite idéer om vilka ölsorter jag skulle ha till den lilla grillkvällen innan Mörksuggejakten. Kompetent som han är så fick jag lite fina förslag som nu står i kylskåpet och väntar på att bli nerpackade inför resan till Dalarna. Satan vad bra det är med vänner man egentligen inte känner, men som man förhoppningsvis kan komma att känna bättre i framtiden. Varför har jag lagt till en bild på Leffe (med fel färg)?, jo det var ett av ölen som jag fick som förslag.

Annonser

4 svar till “Vänner man egentligen inte känner.”

  1. Ja det är festligt vad mycket roliga kontakter man knyter upp på gamla dar. Det är jävligt kul med vänner man egentligen inte känner, för helt plötsligt känner man dom ändå. Och en del av dom ska man ha skoj med på Mallis nästa år hoppas jag.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s