Allt är Nypans fel…

Jag gillar, som de flesta personer öl men har tröttnat rejält på alla trista Lager’s som finns så de senaste åren har mina ölinköp sträckts sig till några Caffreys då och då. Budgeten har väl legat på en 300:- i halvåret, dvs knappt något alls. Men sen började jag läsa och lyssna på Nypan och om hans upplevelser om alla belgiska finöl. Lättlurad som jag är åkte jag till bolaget och beslutade mig för att testa några. Och satan i gatan vad rätt han hade, det är ju så här öl ska smaka och efter några samtal fick jag även reda på hur dom ska avnjutas. Till grillat, till mörk choklad, till en stark ost och så vidare. Nu sitter jag och allvarligt funderar på att åka ner till det där klostret (som jag inte har en aning om vad det heter men där man tydligen använder sitt reg.nr som bokningsnummer) och boka upp mig på en låda och avnjuta den långsamt. Som jag ser det så är Nypan skyldig mig pengar (ca 600:- i månaden) eftersom han lurade in mig på denna bana.

Annonser

4 svar till “Allt är Nypans fel…”

  1. Jag gillar nog den blå Chimayen bäst än så länge. Ska testa de lite billigare modellerna av Rochefort för att sen arbeta mig upp mot 10’an. Den e lite för kraftig för mig än så länge men om man får njuta i sig ett par Rochefort åttor så kommer nog tian till sin rätt för mina smaklökar sen.

    Gilla

  2. Usch vad jag skäms. Men å andra sidan gör man en god gärning när man får bort nån från ”lager missbruket”.Och visst blir det en våldsam utveckling när man går från 10 kronors halvlitersburkar, till 30 kronors 333 cl flaskor? Nån gång ska vi också dricka en ”Gulden Draak”. Den är som en blå chimay, men lite sötare. Mums.Klostret heter Saint Sixtus of Wetvleterenhttp://www.sintsixtus.be/eng/index2.htmlDit vill jag också nån gång i livet.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s