Stålarna brinner… Eller hur man gör impulsköp!

Att jag inte kan hejda mig. Gång på gång på gång säger jag till mig själv att -Nu räcker det. Jag har en superschysst MTB (när min nya impulsinköpta gaffel kommer), en helt ok LVG (som t.o.m i mina ögon är alldeles för lite använd för att jag ska köpa en ny i kolfiber, det har jag sagt till Mirja att jag gör till mig själv när jag fyller 40), en SS-MTB som man nästan skrattar ihjäl sig på när man är i skogen och en SS-LVG byggd på en gammal fin Miyata från 1986. Vintercykeln e ny men tråkig så den pratar vi inte om. Men även riktigt schyssta cykelkläder, gärna i ull som jag anser vara det mest ultimata material som man kan ha på överkroppen när man är ute och cyklar.
I slutet av förra veckan så satt jag och slösurfade och kom på att jag inte har varit inne på http://www.vintagevelos.com på länge, där var den och jag kände (än en gång) att hela min framtida lycka baseras på att jag köper just den mulliga ulltröjan. Tusenlapparna bara flyger och far omkring mig känns det som. Alla dessa Raphatröjor jag har köpt för ca 1500:- styck har jag ju använt säkert tre gånger så därför måste jag ha fler. Jag bara måste konsumera mera!! Jag antar att ingen annan har just det problemet ;o)

Annonser

12 svar till “Stålarna brinner… Eller hur man gör impulsköp!”

 1. Bra köpt Johan! Stålarna ska rulla. Jag sitter och rekar butiker för vinterns cykelbygge. Nu i sommar har jag redan sprängt budgeten med norge och frankrikeresor. Klockrent! Snugg tröja btw./Big

  Gilla

 2. Härligt Johan! Låt stålarna rulla i samma takt dom rullar in. Själv ska jag köpa loss mig på en komplett SRAM force grupp till räsern och en jävla massa fin-öl.( På mallis finns bara kiss-öl, där är det ”Don Simon” sangria som gäller. 1 Euro för i liters tetra ).

  Gilla

 3. Mmmm, men det räknas inte den här gången. Hade dom haft en grön/vit hade den redan varit hemma… Drömmen vore ju att hitta något företag som har en tjänst där man kan designa sin egen ulltröja.. Lite som baggaboo….

  Gilla

 4. ”Drömmen vore ju att hitta något företag.. ”Ja visst vore det? Vad är du villig att betala för en grönvit ulltröja med HAMMARBY på magen och Johan A på armen? Undrar du inte var jag har köpt min tröja?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s