Jag, en hycklare?

Jag har hela tiden förespråkat att man skall stödja sin lokala cykelhandlare även fast priserna ofta ligger högre. Saker som bra service och trevligt bemötande anser jag vara värt att betala för. Visst, småsaker som däck, någon växel och en och en annan slang har jag väl köpt från Tyskland, men saker som är lite mer avancerade, så som hjul (avancerade för mig att fixa till i alla fall) och gafflar har jag alltid köpt lokalt. Därför kan man ju fråga sig varför jag la det där, i mina ögon, skambudet på den där helt nya Rock Shox Revelation 426 Air U-Turn Poploc Gaffeln från 2007? Kanske för att även jag vill kunna köpa saker till ett lågt pris? Kanske lite för spänningen? Jag vet inte men nog tusan vann jag auktionen alltid. För samma pris som den enklaste modellen av en Revelation hemma i Sverige fick jag den absolut toppmodellen. Så nu sitter jag hemma och väntar på att paketet från Tyskland ska komma. Hur ska jag kunna ta in den cykeln till min lokala cykelhandlare utan att skämmas ögonen ur mig? Jag som alltid har förespråkat att köpa lokalt!!

Annonser

9 svar till “Jag, en hycklare?”

  1. Själv köpte jag ett vevparti på E-bay utan vevlager. Det fick den lokala cykelhandlaren äran att sälja och montera. Dom tjänar ändå på att du servar dina grejer där, och emellanåt köper man ju kanske ett par solbrillor eller skoöverdrag när man ändå är där med sina e-bay prylar 🙂

    Gilla

  2. Där satt den!”Congratulations, the item is yours. Please pay now!”Vafan ska man annars göra en regning söndag?

    Gilla

  3. Grattis! Att handla via ebay skänker oss alla en inre glädje som inte kan förklaras, den måste upplevas. Fasiken vad jag vill uppgradera allt jag har nu..

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s