Åsna?

Igår fick jag ett av mina panikartade infall. Efter att ha tagit ut min ryggsäck ur tvättmaskinen så insåg jag att den gjorde sig bäst på de sälla jaktmarkerna och inte på min rygg längre. Torsdag kväll, en fullspäckad dag idag (hur hinner jag då skriva här?) och iväg till Kinnekulle tidigt som tusan i morgon. Ut med en tråd på HappyMTB och efter några svar drog jag som en raket (en långsam sådan) till CykelCity då det är den affär som både ligger närmast (jag glömde naturligtvis helt bort CycleCorner som ligger ca 300 meterfrån där jag bor) och där jag fick ett positivt svar på att dom hade en Camelbak M.U.L.E hemma (och som för övrigt inte betyder packåsna utan Medium to Ultra Long Endevord). Svettig och fuktig av det lilla regnet som kom igår kom jag så hem med min nya M.U.L.E (trodde jag), klippte bort alla plastskydd och testade den. Den satt ju bra och satan i gatan vad smidig den var. Men vad står det där? MTB100?!?!?! Skulle den inte heta M.U.L.E?? Kollade på kvittot och där står det M.U.L.E/MTB100. Hoppade över bordet och satte mig framför datan. Google är ju ett bra verktyg tänkte jag, och visst är det det. Hittade en MTB100 som visade sig ha samma vattenblåsa men 2 liter mindre packning. På Camelbaks hemsida finns den inte ens med så det är en gammal modell. Så jag har alltså köpt en Camelbak som är mindre än jag trodde, som inte ens finns på CykelCitys hemsida, som kostade lika mycket som en M.U.L.E och jag är blåst tänkte jag. Men efter ett samtal så kunde dom tänka sig att ta tillbaka den, även fast förpackningen var bruten, bra kundvård. Militaryshop på Sveavägen hade M.U.L.E hemma men för 300:-mer. Skulle just packa ihop och byta när jag fick ett meddelande på MSN från min kompis Erik som visade upp en länk till ett företag vid namn Performance Bike som ligger i North Carlina. Och dom kunde skicka hem en H.A.W.G för 700:- till min dörr. Visserligen en från 2006 men det kan jag ta, jag har ju redan en MTB100 från det året. Så nu har jag helt plötsligt en smidig ryggsäck för normala turer hemma och en stor för rejäla långturer och jag la bara till 400:-. Helt plötsligt har mitt humör förbättrats markant, även idag!
http://www.performancebike.com/index.cfm

Annonser

4 svar till “Åsna?”

  1. Du har ju köpt dom där prylarna helt i onödan! Flaskor är det som gäller i år 😮Jag var oxå inne på cykelcity idag. Höll ett par Assos brallor i näven, men ångrade mig och köpte ett par ”snik Santini” för 900 spänn istället.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s