Världens turknutte!

Igår anlände min nya ram och framväxel till Pedalogerna och idag var jag där och mekade ihop den. Förutom att jag måste justera fram och bakdämparen så känns den helt fantastisk. Var bara ute en snabbis i Sicklasskiftet ikväll men den turen var supermysig. Måste nog justera bakväxeln med men det e småsaker. Jag förutspår en helt fantastiskt galen skrattur i helgen runt Kinnekulle. 13.1kg väger den. Har ingen aning om det är lätt eller tungt men jag antar att den ligger runt medelstrecket, fast vem bryr sig om några gram här eller där. Nu hoppas jag att någon är intresserad av min NRS-ram så jag kan addera en Rock Shox Revelation 426, samt några gram till Transan. Tack gode gud att Trygg-Hansa har så bra villkor och var så trevliga att göra med. Där betalar jag gärna in min hundralapp/månad i fortsättningen. Lite konstigt att dom inte ens har bett att få se kvitto, men jag verkar väl vara en trevlig och förtroendegivande kille.

8 svar till “Världens turknutte!”

 1. Bah ! Snart har du väl en Moots ? ;pBlir jäkligt spännade att se hur du upplever hojen. Jag tror Trance passar dig bättre än NRS. Du är inget XC-svetto och kommer aldrig bli.//Skogling

  Gilla

 2. Grattis Johan – turknutte johan! Den är läcker och du blir nog nöjd. Verkar som om Giant lyckades ganska bra med alla sina hojar som kom fram förra året, och baserades på ”Maestro” plattformen. Fan, jag borde cykla mer i skogen kom jag just på. Jag borde cykla mer överhuvudtaget om jag bara hade tid.

  Gilla

 3. Tackar. Ja, denna gången kändes det som att man hade lite flyt. Du borde smeka din Cinelli på nyasfalterade vägar och spöa Skogling och sno hans FOX-gaffel.

  Gilla

 4. Töörners verkar ju vara lite som religion för en del så du kan nog klämma ur många stålars ur den ;o)Faan, nu vill jag ha en gaffel med lite mer slag på, att man aldrig ska få vara nöjd!

  Gilla

 5. Min Caballero väger 12,1 kg med Racing Ralph 2.1. Där det iofs small, du ahr väl en largeram?Trygg-Hansa, de har jag också haft med att göra. Kvittot vill de tydligen bara se vid någon eventuell stickkontoll.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s