En evinnerlig väntan..

Varför ska allt som har med min NRS att göra ta sådan tid?

Det verkar som att det går troll i allt som har med den att göra. Sprucken ram, sabbad framgaffel, knäckt revben*2, paket som bara försvinner från leverantör, rappande med helt ny drivlina osv…..
Frågan är väl om man ska kränga iväg den och bara cykla enväxlat? Visserligen har inte den varit skonad heller men det går fasiken så mycket snabbare att få tag på saker till den.
Förra året började jag att cykla på NRS-helvetet i juni, knäckte revbenet på den i juli och i år har den luftats två gånger innan skiten började rappa..
I kväll köper jag lite öl och tycker synd om mig själv.
Btw så kom jag igår på vad jag önskar mig när jag fyller 40. Mirja skulle börja spara nu sa hon.

3 svar till “En evinnerlig väntan..”

  1. XC cyklar kan vara ett sånt jävla skit att hålla på med. det är gafflar som pyser och bromsar som läcker och fan och hans moster. Jag är fullt övertygad om att det är djävulen som kom på att det skull vara så mycket prylar på en XC hoj, eftersom det också var han som kom på att vi grabbar gillar mycket prylar. Då är det skönt med räser. Dom är mer funkar eller funkar inte alls 😮

    Gilla

  2. Om jag enbart skulle cykla i Hellas med min XC-cykel så skulle jag inte tveka en sekund: Jag skulle ha en framdämpad SS hardtail. Jag körde tre timmar idag och det är hur mulligt som helst. Visst har det varit mulligt dom gånger jag har kört med FS i Hellas, men det är inte värt allt bök.

    Gilla

  3. Inbreden är ju verkligen ”da shit” i Hellas. Saknar inte min NRS alls där men jag har ju betalt dyra slantar för den… Nåväl, på långloppen kommer till sin rätt antar jag. SS är ju rejält roligt i Hellas med, mer effektivt än man kan tro..

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s