Holland

Jag gillar Holland. Holland är ett trevligt land och ett par gånger om året åker jag till Amsterdam då Cisco har sina så kallade ”partner virtual-team meetings” där. Det brukar bli tre till fyra dagar späckade med teknik på dagarna och öl/vin och god mat på kvällarna. Holland är även landet som tillverkar innebarnvagnen #1 år 2007, Bugaboo. Bugaboo gör barnvagnar som säljer som smör i solsken och nu har även familjen Andersson blivit med Bugaboo, en Cameleon som enligt tillverkaren riktar sig till den riktigt moderna familjen som vill ha en lätt, hållbar och kompromisslös vagn. Det låter ju som floskler men i ärlighetens namn så älskar jag denna Bugaboo Cameleon. Vår ”gamla” vagn är helt super men lite otymplig om man ska släpa den på bussar och dylikt och e man prylgalningar så köper man då en Bugaboo.

4 svar till “Holland”

  1. Jag är fruktansvärt avundsjuk på dom småbarnsföräldrar som köper barnvagn idag.. Jävlar vilka tunga, rangliga och svårmanövrerade as det fanns när jag drog barnvagn. Dyra som helvete och en hållbarhet ungefär i klass med en Cykelringencykel fast det var prestigemärken från Småland. det var inte alls bättre förr.

    Gilla

  2. Håller med Markus.1989 föddes första dottern. Hon åkte omkring i en grå begagnad ”prestigevagn” – Gesslein Kombi som med dagens mått skulle betecknas som ful, opraktisk, dålig och dessutom dyr. Sista knodden åkte Brio. Lite bättre, men långt ifrån dagens ”latte farsa räser vagnar”.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s