Mötley Crüe

Första gången jag hörde Mötley Crüe var 1982 när min dåvarande granne Tony kom hemsläpandes med skivan Too Fast For Love. Videon till Live Wire där Nikki Sixx brann imponerade stort på en 11-åring och jag måste erkänna att jag åtminstone funderade på att testa…

Under hela 80-talet var jag ett stort fan men när Vince Neil slutade på 90-talet tyckte jag att det hade gått för långt. Mötley försvann ur min värld….

Till min stora glädje lyckades Nikki Sixx att återförena bandet efter diverse tafatta försök och 2005 gav dom sig ut på sin Carnival of Sin-turne i USA. Frugan och jag flög över till NY för att se dom lira och visst var det som på gamla dar (nästan i alla fall). När publiken sjöng hela introt i Home Sweet Home blev till och med Tommy Lee rörd.

Jag har väntat på att få se dom en gång till, bara en gång till….. Och när jag såg en blänkare i City om att dom skulle komma började förberedelserna och en vecka senare när jag var nere i Jönköping på jobb så stod Mirja och Atle i biljettkön vid Globen.

5:e juni tågar vi in ett gäng på Globens golv för att på ståplats än en gång se mina gamla hjältar.. That’s Rock’n Roll….
/Johan

4 svar till “Mötley Crüe”

  1. Min äldsta grabb vill gå på konserten. Jag klurar på om han och jag ska gå. Har inte sett dom sen Monsters of rock på Råsunda. och det var inte i går. ( fan vad gammal jag är )

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s